Ansiktsbehandlingar

 Intraceuticals Oxygenbehandling

 

Intraceuticals Oxygenbehandling är en helt ny och unik behandling med omedelbart resultat som passar ALLA hudtyper.

 

Oxygen Intraceutical stimulerar hudens egna funktioner. Ett serum som innehåller hyalyronsyra, vitaminer och antioxidanter pressas i huden med hjälp av en "penna". Pennan är ansluten till en slang som i sin tur är fäst vid den maskin som trycker ut 98 % rent syre. Huden får maximalt med näring och fukt, cellförnyelsen stimuleras och cirkulationen ökar. Oxygenbehandling fyller ut linjer, syresätter huden och ökar blodcirkulation.

 

Oxygenliftbehandlingen utförs alltid i kombination med: rengöring, hudanalys, ultraljudspeeling, anpassande serum och mask, ögon och ansiktskräm, ansikts och dekolletagemassage.

 

Pris 700:- / 70 min

Rekommenderas som en kur 4-6 ggr ( Kur 4ggr: 2700 kr)

 

Botox- Like ansiktsbehandling

 

Botox liknanade behandling passar alla hudtyper över 35 år. Behandling med den unika BLISS-effekten.

Det minskar intensivt rynkor och fina linjer på ansiktshuden. Det ökar hudtonen och förbättrar elasticiteten.

 

Botox-like ansiktsbehandling utförs i kombination med: rengöring, hudanalys, ultraljudspeeling, Hyaluron Anti-Wrinkle Serum, Botox-like mask och Hydrasource Elixir cream.

 

Hyaluron Anti-Wrinkle Serum ett kraftfullt serum som fungerar snabbt och effektivt och syftar till de rynkade och grova ytorna på huden. Den innehåller tre kraftfulla ämnen som resulterar i ett ungdomligt utseende.

Cyclopeptid Botox - naturlig aminosyra

Antihyaluronidas - förhindrar nedbrytning av hyaluronsyra

Hyaluronsyra - fyller rynkor och fina linjer

 

Pris 500:- / 60 min

 

Hyaluron ansiktsbehandling

 

Hyaluronsyra återfuktar och hjälper till att behålla fukten kvar i huden. Hjälper till att släta ut huden. Har rynkutfyllande verkan.

 

Behandlingen utförs alltid i kombination med: rengöring, hudanalys, peeling (ev. Ultraljudpeeling), Hyalift Hyaluron serum, Hyaluron mask, Hyalift Hyaluron Energy Anti-Wrinkle ansiktskräm, ansikts och dekolletagemassage.

 

Hyalift  Hyaluron Anti-Age serum är en djupverkande serum och innehåller hög koncentration av hyaluronsyra, vitaminer A, B5 och kolagen. Serumet slussas ner i huden med Ultrasonic vibration och galvaniska strömmar som hjälper till att föra ner näringsrika ämnen djupt ner i huden och stimulerar kollagen produktionen.

 

Hyaluron ansiktsbehandling för en strålande, synbart frisk och energifylld hud.

 

Pris: 500:- / 60 min

Ultraljudspeeling ( Ultra Sonic)

 

Djuprengörande ansiktsbehandling

Smärtfri rengöring av huden med hjälp av ultraljudsvibration. Det ger len och ren hud samt förbättrar mikrocirkulationen.

En ultraljudspeeling renas huden på djupet av smuts, döda hudceller, fettpartiklar, mindre svarta och vita pormaskar och bakterier.Passar alla hudtyper.

Ultraljudspeeling utförs alltid i kombination med: rengöring, hudanalys,ånga, ultraljudspeeling, anpassande mask, ögon och ansiktskräm, ansikts och dekolletagemassage.

 

Pris 400:- / 45 min

 

LED Ljustearapi

 

Ansiktet behandlas med LED lampa vars ljus stimulerar huden till ökad cellförnyelse, ökad collagen produktion samt stärker o balanserar huden. Det är en effektiv och skonsam behandling som fnns i två olika varianter:

 

Rött ljus ökar cirkulationen, vitaliserar cellerna, ökar blodcirkulationen, återställer elasticiteten i huden. Används med fördel på rynkor, ärr och brustna kärl. Kan användas på alla hudtyper.

 

Blå lampa är mycket effektiv mot acne och fet hud och ger en kraftig antiseptisk effekt. Dödar bakterier på djupet så att nya finnar och orenheter inte växter till sig.

 

Grönt ljus jämnar hudtoner och är supereffektiv som Anti-aging, rynkor, fina linjer, balanserar färgpigment.

 

Behandling med LED ljusterapi utförs alltid i kombination med rengöring, hudanalys, ånga, ultrasonic peeling, LED ljustearapi, ansiktsmask, näringsrik creme, ansikts och dekolletagemassage.

 

Pris 450:- / 50 min


Boka din tid för konsultation

073 722 02 88