Maderoterapi

Maderoterapi

Maderoterapi är känd som terapi med de anatomisk tillverkade träelement och blir alltmer populär som en massageteknik som effektivt eliminerar celluliter.

 

Tekniken utförs med hjälp av speciella kavlar av naturligt trä och finns i olika former, beroende på det område som behandlas. Det är 100% naturlig terapi utan allergiska hudreaktioner.

 

Fördelen med att använda kavlar finns i upprepade rörelser, vilket gör stark tryck på cellulit och avlägsnande av fettavlagringar tillsammans med andra toxiner och överskott av vatten. På så sätt får du en välgörande djupmassage, ökad blodcirkulation och syretillförseln förbättras till kroppens celler. Lymfdräneringen ökar och driver ut slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska ur kroppen. Behandlingen tar ca 45 minuter.


Maderoterapi rekommenderas för:

 

Minska celluliter

Lymfdränering

Eliminera toxiner

Reducera fett

Ökar blodcirkulation

Forma midja och ben

Lyfta rumpa

Avkoppling av kropp och själ

 

 

Hur många behandlingar behövs?

För att uppnå bästa effekt är det nödvändigt att göra minst 6 till 10 behandlingar och efter det för att bibehålla de uppnådda resultaten 1-2 gånger per månad.

 

Maderoterapi rekommeneras inte:

Maderoterapi utförs inte under menscykeln och behandlingarna bör planeras så att du kan göra en serie på minst 6 och maximalt 10 massage mellan två cykler!

Behandlingen rekomenderas inte till gravida och ammade kvinnor. Särskild uppmärksamhet ges till personer med uttalade vener och kapillärer. 

 

Är massagen smärtsam?

Under och efter de första behandlingarna kan massagerna vara smärtsamma. Vissa personer i behandlingen njuter bara av det, och vissa känner sig obehag, oftast eftersom de passerar genom delar som är allvarligt drabbade av celluliter. Blåmärkerna är inte inneboende i denna massage, men kan uppstå i överkänslighet i den första serien.

Även om kunderna mest väljer denna behandling för att eliminera celluliter, är tekniken också användbar för ryggvärk och kroppsdränering.


Maderoterapi anses vara en av de mest effektiva anti-celluliter behandlingarna på marknaden, och många kvinnor har redan erkänt resultaten, så tekniken på kort tid har blivit en riktig hit och väldigt populär.

 Pris: 

 

1 behandling 650 kr

6 behandlingar 3600 kr

10 behandlingar 6000 kr 

 


 


Boka din tid för konsultation

073 722 02 88